Maintenance Software Project Communicatieplan


 

Maintenance Software Project: Het Communicatieplan

De invoering van een OnderhoudsInformatieSysteem (OIS) is een veranderingsproces. Om de natuurlijke weerstand tegen veranderingen te overwinnen moeten aan bepaalde voorwaarden worden voldaan en een adequate communicatie is een essentieel onderdeel bij de invoering van Maintenance Software.

Een communicatieplan voor een project opstellen is meer dan even brainstormen over originele communicatie acties. Het is stilstaan bij het doel van het communicatiegedeelte van het project, bij de betrokken partijen, de boodschap, de beperkingen die men heeft.
TD-IT-Consult heeft een standaard document opgesteld dat dient als hulpmiddel bij het opstellen van het communicatieplan als onderdeel van de implementatie van de Maintenance Software. Dit document is eenvoudig voor uw specifieke situatie aan te passen.
 

 

Doel

Het communicatieplan dient als hulpmiddel bij de voorbereiding, uitvoering en voortgangscontrole van de communicatie rond het project voor de invoering van de Maintenance Software.

 

Aarzel niet en maak een vrijblijvende afspraak

Indien u over het bovenstaande eens van gedachten wilt wisselen met betrekking tot de aanpak, de opzet en de uitvoering .....

 

Button: Klik dan hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 

Communiceren .... onderschat het niet!