OnderhoudsSoftware Specificatie van Eisen en Wensen


 

Onderhoudssoftware: De Specificatie van Eisen en Wensen

Het fundament voor een succesvolle invoering van het OnderhoudsInformatieSysteem (OIS) vormt de specificatie van eisen en wensen.

U zult verbaasd zijn over het aantal OIS-onderwerpen die afgestemd kunnen/moeten worden op uw organisatie. Deze onderwerpen dient u niet ad hoc te verzinnen tijdens de demonstratie door de Onderhoudssoftware-leverancier of bij de systeeminrichting door de consultant!

Bezuiniging op de specificatie komt u duur te staan. TD-IT-Consult is goed uitgerust om kosteneffectief de specificatie samen met u te maken.


Doel

Het doel van de specificatie van het OnderhoudsBeheerSysteem is het beheersbaar maken en houden van het totale Onderhoudssoftware project. De specificatie van eisen en wensen vormt het uitgangspunt voor de selectie, de implementatie en het applicatiebeheer van de TD software. Bijkomend voordeel is bovendien dat het opstellen van de specificatie van de OnderhoudsSoftware een rijke leerschool blijkt te zijn voor alle betrokkenen.

 

Aarzel niet en maak een vrijblijvende afspraak

Indien u over het bovenstaande eens van gedachten wilt wisselen met betrekking tot de aanpak, de opzet en de uitvoering .....

 

Button: Klik dan hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Specificatie van eisen en wensen voor OnderhoudsBeheerSoftware