Technische Dienst Software Opleidingsplan voor Gebruikers


 

Technische Dienst Software: Opleidingsplan voor Gebruikers

Het onderwerp ‘Opleiding en Training’ wordt genoemd als een van de mogelijke valkuilen bij de implementatie van Technische Dienst Software. ‘Opleiding en Training’ is een van de eerste gebieden waarop wordt beknibbeld, dit zal dan ook resulteren in slecht gebruik van de Maintenance Software.

TD-IT-Consult heeft een pragmatische standaardmethode ontwikkeld die door het projectteam als leidraad gebruikt kan worden bij het opstellen en uitvoeren van het totale trainings- en opleidingstraject voor uw Technische Dienst Software.
De methode beschrijft elke stap die nodig is om een optimaal trainingspakket samen te stellen en uit te voeren en is flexibel genoeg om de gebruiker creatief met deze methode te laten omgaan.

 

Doel

Zonder een goede opleiding van de gebruikers gevolgd door de nodige begeleiding, zowel inhoudelijk als in het systeemgebruik, is de invoering van de Technische Dienst Software gedoemd te mislukken.

 

Aarzel niet en maak een vrijblijvende afspraak

Indien u over het bovenstaande eens van gedachten wilt wisselen met betrekking tot de aanpak, de opzet en de uitvoering .....

 

Button: Klik dan hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 

Opleidingsplan TDsoftware