MaintenanceSoftware


 

Maintenance Software Advies

Door de jarenlange ervaring als consultant Maintenance Software en de aanvullende doelgerichte opleidingen, is TD-IT-Consult een gesprekspartner op alle niveaus binnen uw organisatie.

 

Consultant mbt Onderhoudsbeheer software in de meest brede zin.
Consultant mbt Onderhoudsbeheer software in de meest brede zin.

Ondersteuning tijdens complex realisatietraject

De mate van succes van het uiteindelijke resultaat is zo goed als de zwakste schakel in de hele keten van activiteiten die leiden tot de aanschaf, de implementatie en het gebruik van Maintenance Software.

Indien we alle aspecten beschouwen die van belang zijn in het totale realisatie traject van Onderhoudssoftware, dan lijkt het niet zo verwonderlijk dat het merendeel van alle implementaties falen. Omdat het hier om grote belangen gaat is ondersteuning door een professional zeker op zijn plaats.

Opvallend feit is dat voor een eerste start onvoldoende middelen vrij gemaakt kunnen worden en dat voor een onnodige en dure herstart dat opeens geen issue meer is!

TD-IT-Consult ondersteunt u tijdens grote en kleine projecten, voor projectbegeleiding en/of projectuitvoering, voor korte tijd (vanaf 4 uur) of voor langere tijd. Hoe meer uren u afneemt hoe gunstiger het uurtarief. Op deze wijze is het mogelijk dat een uurtarief gehanteerd wordt dat aanzienlijk lager ligt dan de markt conforme tarieven.

             

Consultant mbt OnderhoudsSoftware in de meest brede zin..

Verhoog slaagkans Maintenance Software project

Door het inzetten van de expertise van TD-IT-Consult neemt de slaagkans van uw project enorm toe. TD-IT-Consult adviseert u tijdens de selectie van de TD-Software of tijdens de implementatie zelf en is gefocust op de toekomst. De samen opgestelde specificatie van eisen en wensen voor het OnderhoudsBeheerSysteem is het uitgangspunt bij alle besluiten.

Een kijkje in de keuken van TD-IT-Consult laat u zien dat alle benodigde procedures, documenten, methoden en technieken klaar liggen voor gebruik. De toepassing van deze producten en diensten is de waarde voor u als opdrachtgever.