Boeken

 

 

 

De boekenreeks "Het ABC van Maintenance Software”

 

 

 

Diverse onderzoeken, in binnen- en buitenland, hebben aangetoond dat het merendeel van de in gebruik zijnde Maintenance Software niet aan de verwachtingen voldoet.

De reden hiervoor is de structurele onderschatting van dergelijke projecten. Het lijkt allemaal zo eenvoudig en simpel maar door de hoeveelheid aan functies en de raakvlakken met verschillende afdelingen wordt een dergelijk project al snel omvangrijk en complex. Indien we alle aspecten beschouwen die van belang zijn voor het uiteindelijke resultaat, dan lijkt het niet zo verwonderlijk dat het merendeel van alle implementaties falen. Na het lezen van de boekenreeks "Het ABC van Maintenance Software” zult u de aanschaf/gebruik, van de oh zo veelzijdige Maintenance Software, de aandacht geven die het verdient. Op deze wijze wil TD-IT-Consult bijdragen aan het substantieel vermeerderen van succesvolle implementaties van onderhoudssoftware.

Voor een professionele recensie << klik hier >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel 1: Algemeen Basisboek.            

Subtitel: wat is er nodig voor een rendabel maintenance management systeem 
(ISBN: 978-90-827747-0-2)

Het Realisatie Traject van Maintenance Software wordt als een logisch gestructureerd geheel in 16 hoofdstukken beschreven met praktische voorbeelden, verhelderende figuren en duidelijke bijlagen. Het e-Book maakt u vertrouwd met alle aspecten van Maintenance Software, ook wel genoemd "Computerized Maintenance Management Systems” (CMMS). Kortom, dit unieke e-Book is een must voor alle betrokkenen en mag niet ontbreken op uw 'Boekenplank'.

Dit boek kunt u bestellen via de Impazz website.


 

 

 

 

 

 

 

Deel 2: De specificatie van Eisen en Wensen.            

Subtitel: Het fundament voor Selectie en Implementatie van Maintenance Management Systemen.  (ISBN: 978-90-827747-1-9)

Bent u zich ervan bewust dat de specificatie van eisen en wensen het fundament is voor goed functionerende maintenance software?

Dit tweede boek uit de ABC-boekenreeks reikt u de kennis aan om een uitgebreide CMMS-specificatie op te stellen die helemaal is afgestemd op uw eigen situatie. Bovendien zal het een prima leerschool blijken te zijn voor alle betrokkenen.

Dit boek kunt u bestellen via de Impazz website.

 

 

 

Deel 3: Het Selectieproject.            

Subtitel: De juiste afstemming van de ‘Eisen & Wensen’ op het Maintenance Management Systeem.  (ISBN: 978-90-827747-2-6)

Dit praktijkgerichte e-Book neemt u bij de hand om van uw selectieproject een succes te maken.

De softwarepakketselectiemethode als omschreven in dit boek is een praktische selectiemethode die u als leidraad gebruikt bij het selecteren van (maintenance) software die het beste bij uw organisatie past.

Dit boek kunt u bestellen via de Impazz website.